Slide background
Slide background
Slide background

Buffetten

Met veel liefde voor voedsel bereiden wij in onze keuken de meest uiteenlopende gerechten.

Voor een buffet hebben wij veel verschillende mogelijkheden. Uiteraard houden wij rekening met diëten en ook vegetarische gasten zullen bij ons in de watten worden gelegd.

Wilt  u bij een buffet een passend wijnadvies dan staat onze vinoloog Ben garant voor een advies op maat.
Een leuke suggestie voor een buffet is een landenbuffet b.v. Spanje, Italië, Suriname, Thailand  of America. Een Bourgondisch, Veluwsch of  jaargetijden buffet is ook altijd een groot succes

Koud en Warm buffetten

Deze hebben wij in verschillende soorten en prijsklassen. U heeft al een uitgebreid buffet vanaf € 19,50 p.p.

Restaurantbuffet

Uw gasten kunnen genieten van een soepenbuffet, visbuffet, koud buffet, warm buffet en dessertbuffet                    € 24,00 p.p.

Amusebuffet

Op een buffet presenteren wij een prachtige verzameling amuses ( 6 p.p.) , stokbrood en boter. Bij dit buffet serveren wij per persoon 2x een drankje. Daarbij hebben uw gasten keuze uit limonades, bier en wijnen.
Deze amuses kunnen we ook per tafel serveren in de vorm van een hapjesdiner of sierlijk opgemaakt op schalen. € 20,00 p.p.

Landenbuffet

Uw gasten ontvangen we met een kopje koffie/thee met een petite four. Op een buffet serveren wij kleine hapjes ( ca. 20 per persoon) uit het land van uw keuze. Tijdens het buffet serveren wij 3 drankjes per persoon naar keuze uit limonades, bier en wijnen.  € 20,00 p.p.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.